Het weer
Weather data OK
Zevenhuizen gn
17 °C
Sponsoren
Banner
Zaterdag 17 juli 2004 heeft de buurtvereniging een rommelmarkt georganiseerd. Vanaf 's morgens 9 uur kon er volop worden gehandeld. Naast de rommelmarkt was er ook nog gelegenheid om blik te gooien en gezellig op het 'terras' van een kop koffie en cake te genieten.

Dit was een geslaagde activiteit van de buurtvereniging. Er was veel volk op de been, ook de bewoners van het buurtschap zelf waren volop aanwezig. De opbrengst van de rommelmarkt wordt besteed aan de versierde wagen die gebouwd gaat worden voor de optocht van 5 mei 2005.

rommelmarkt1

 

Mensen die woonachtig zijn op de Haspel, Haspelwijk of Dwarshaspel kunnen lid worden van buurtvereniging "De Haspelaars". Deze vereniging is opgericht op 1 oktober 1990. Het doel van de vereniging is de leden op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen door het organiseren van activiteiten die voor alle leden toegankelijk zijn.

De contributie voor de buurtvereniging is € 12,50 per persoon per jaar, maar kinderen tot en met 17 jaar zijn gratis lid. Gezien de lage contributie is het grootste deel van de kosten van een activiteit voor eigen rekening.

Als je lid wil worden dan kan je je aanmelden bij één van de bestuursleden, of door een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. te sturen.

Laatst aangepast (woensdag, 02 november 2011 23:18)

Lees meer...

 
Het bestuur heeft het afgelopen jaar 6 keer vergaderd. Bartje Louters heeft het bestuur verlaten en daarvoor in de plaats is Rein Baarsma gekomen. Hij is ook de nieuwe penningmeester.

Een belangrijke activiteit was natuurlijk het bouwen van een wagen voor de 5 mei optocht. Eerst ideeën verzamelen. Dan een eerste schets met uitleg van de ontwerper. Definitief vaststellen wat het gaat worden en dan het bouwen. De schuur van de familie Poelman was weer de werkplek. Veel buurtgenoten hebben hun best gedaan en het winnen van de eerste prijs was dan ook een fraaie beloning. Ook is er door onze buurtverenging een boog geplaatst bij de brug.

Laatst aangepast (vrijdag, 18 februari 2011 12:33)

Lees meer...

 

 

Datum Activiteit

22 januari

Nieuwjaarsvisite

4 maart

Kaarten en sjoelen

12 maart

Apenkooien bij Kardinge voor de jeugd

15 mei

Fietstocht ('s middags) voor het hele gezin.

11 juni

Solextocht vanaf 16 jaar

9 juli

Jeu de boules tegen de Veldstreek

16 juli

Barbecue met vooraf pleeborstel gooien

augustus

Feestweek met activiteiten

3 september

Wandeling Blote voetenpad voor iedereen

1 oktober

Bowlen

4 november

Kaarten en sjoelen

19 november

Zwemmen voor de jeugd

19 december

Kerststukjes maken

eind december

Kerstvolleybal toernooi

Laatst aangepast (zaterdag, 04 februari 2012 13:08)

 
Meer artikelen...